1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками - Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик (966-7384-03-9)

1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками - Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик (966-7384-03-9)

Нет в продаже
Нет в продаже 141
141 грн
  • ISBN: 966-7384-03-9
  • Код товара: 344182
Основные характеристики
Редактор: Т. Цента
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная
Количество страниц: 352

О книге «1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками» Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик

Ця книга призначена в першу чергу для учнів старших класів, випускників та абітурієнтів. ЇЇ’ було задумано як своєрідну енциклопедію задач елементарної фізики: поряд з новими задачами в ній вміщено багато класичних задач, які витримали перевірку часом. Досить повно подано в задачах і розділи фізики XX сторіччя — теорію відносності й атомну фізику. Запропоновано також тести для самоконтролю. Задачі диференційовано за трудністю: задачі без зірочок — середнього рівня, з однією зірочкою — підвищеної трудності, з двома зірочками — олімпіадні. У кожному розділі відібрано ряд ключових задач, до яких надано досить докладні розв’язки. До деяких задач є вказівки, що підказують ідею розв’язання. Задачі, до яких наведено тільки відповіді, призначені для контролю (і самоконтролю). Майже до всіх задач без розв’язків можна «знайти ключ», вивчивши попередні задачі з розв’язками. Ті з читачів, хто не ставить за мету поглиблене вивчення фізики, можуть пропускати задачі з зірочками. Ті, хто вчиться у фізико-математичних класах, ліцеях або гімназіях, знайдуть у задачах із зірочками багато корисного. Величини, вказані на рисунках до умов задач, вважаютьчі ся заданими (якщо в тексті не обумовлено інше). Задачі, що розповів барон Мюнхаузен, викладено від його імені.

Купить книгу «1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками» Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками" (Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик) с ISBN 966-7384-03-9 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Цента
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
352
Формат
140x205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик

Рецензии на книгу «1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками».

1 0

Куплен в этом магазине: Да

Достоинства:

Книжка неймовірний помічник для фізиків

Недостатки:

-

Книжка неймовірний помічник для фізиків

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями