Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти - Костянтин Задорожний (978-617-09-5189-2)

Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти - Костянтин Задорожний (978-617-09-5189-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 415
415 грн
  • ISBN: 978-617-09-5189-2
  • Код товару: 343919
Основні характеристики
Редактор: І. Шахова
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Біологія и екологія ( рівень стандарту ). Підручник для 11 класу закладів Загальної середньої освіт» Костянтин Задорожний

Пропонованій підручник відповідає чінній Програмі з біології для 11-го класу (рівень стандарту). ВІН складається з розділів, поділеніх на параграфи. КОЖЕН параграф почінається з короткого вступления Із загальною інформацією, яка дозволити підготуваті учня до сприйняттів нового матеріалу, и закінчується Висновки. У кінці параграфа є блок запитань для Перевірки знань. Підручник такоже містіть різноманітні рубрики, розробки лабораторних ДОСЛІДЖЕНЬ и практичних робіт, словник термінів. На его страницах учні знайдуть посилання на агентство сайт, де розміщені матеріали до уроків, а такоже завдання для самоконтролю знань.

Купити книгу «Біологія и екологія ( рівень стандарту ). Підручник для 11 класу закладів Загальної середньої освіт» Костянтин Задорожний в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біологія и екологія ( рівень стандарту ). Підручник для 11 класу закладів Загальної середньої освіт" (Костянтин Задорожний) з ISBN 978-617-09-5189-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Шахова
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
170х215 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Костянтин Задорожний

Рецензії на книгу «Біологія и екологія ( рівень стандарту ) . Підручник для 11 класу закладів Загальної середньої освіт».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами