Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти - Костянтин Задорожний (978-617-09-5189-2)

Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти - Костянтин Задорожний (978-617-09-5189-2)

Нет в продаже
Нет в продаже 415
415 грн
  • ISBN: 978-617-09-5189-2
  • Код товара: 343919
Основные характеристики
Редактор: І. Шахова
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 208

О книге «Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти» Костянтин Задорожний

Пропонований підручник відповідає чинній програмі з біології для 11-го класу (рівень стандарту). Він складається з розділів, поділених на параграфи. Кожен параграф починається з короткого вступу із загальною інформацією, яка дозволить підготувати учня до сприйняття нового матеріалу, і закінчується висновками. У кінці параграфа є блок запитань для перевірки знань. Підручник також містить різноманітні рубрики, розробки лабораторних досліджень і практичних робіт, словник термінів. На його сторінках учні знайдуть посилання на сайт, де розміщені матеріали до уроків, а також завдання для самоконтролю знань.

Купить книгу «Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти» Костянтин Задорожний в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти" (Костянтин Задорожний) с ISBN 978-617-09-5189-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Шахова
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
208
Формат
170х215 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Костянтин Задорожний

Рецензии на книгу «Біологія і екологія (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями