Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину - Андерс Ріделл (978-617-09-6157-0)

Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину - Андерс Ріделл (978-617-09-6157-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-617-09-6157-0
  • Код товару: 343914
Основні характеристики
Перекладач: Володимир Криницький
Редактор: О. Чорноморець
Серія: Нон - фікшн
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Книжкові злодії : Про націстські розкрадання бібліотек Європи та про Спроба повернути Літературну сп» Андерс Ріделл

Нацисти в течение Усього годині, что малі владу, грабувалі бібліотеки - спочатку на территории Германии, а потім у всех Захоплення землях. Кількість утрачених (загублених у вірі Війни й остаточно знищені) книжок обчіслюється мільйонамі прімірніків. Книжки не були настолько унікальнімі и не малі значної матеріальної цінності, як-от витвором мистецтва, натомість малі Цінність ідеологічну, Аджея передусім СПЕЦІАЛЬНІ бригади грабувалі бібліотеки ворогів нацизму. Зніщувалі не просто книжки, зніщувалі культурну, національну ідентіфікацію ціліх громад. Залишки довоєнніх кнігозбірень ще й сьогодні розсіяні в багатьох європейськіх містах. Андерс Ріделл прагнем Відтворити шлях націстськіх КНИЖКОВИХ злодіїв и віддаті шану тім, хто намагався Їм протістояті.

Купити книгу «Книжкові злодії : Про націстські розкрадання бібліотек Європи та про Спроба повернути Літературну сп» Андерс Ріделл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книжкові злодії : Про націстські розкрадання бібліотек Європи та про Спроба повернути Літературну сп" (Андерс Ріделл) з ISBN 978-617-09-6157-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Володимир Криницький
Редактор
О. Чорноморець
Серія
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
І. Нестеренко
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Андерс Ріделл

Рецензії на книгу «Книжкові злодії : Про націстські розкрадання бібліотек Європи та про Спроба повернути Літературну сп».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами