Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину - Андерс Ріделл (978-617-09-6157-0)

Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину - Андерс Ріделл (978-617-09-6157-0)

Нет в продаже
Нет в продаже 273
273 грн
  • ISBN: 978-617-09-6157-0
  • Код товара: 343914
Основные характеристики
Переводчик: Володимир Криницький
Редактор: О. Чорноморець
Серия: Нон-фікшн
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину» Андерс Ріделл

Нацисти протягом усього часу, що мали владу, грабували бібліотеки — спочатку на території Німеччини, а потім у всіх захоплених землях. Кількість утрачених (загублених у вирі війни й остаточно знищених) книжок обчислюється мільйонами примірників. Книжки не були настільки унікальними і не мали значної матеріальної цінності, як-от витвори мистецтва, натомість мали цінність ідеологічну, адже передусім спеціальні бригади грабували бібліотеки ворогів нацизму. Знищували не просто книжки, знищували культурну, національну ідентифікацію цілих громад. Залишки довоєнних книгозбірень ще й сьогодні розсіяні в багатьох європейських містах. Андерс Ріделл прагне відтворити шлях нацистських книжкових злодіїв і віддати шану тим, хто намагався їм протистояти.

Купить книгу «Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину» Андерс Ріделл в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину" (Андерс Ріделл) с ISBN 978-617-09-6157-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Володимир Криницький
Редактор
О. Чорноморець
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
І. Нестеренко
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
400
Формат
170х240 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Андерс Ріделл

Рецензии на книгу «Книжкові злодії: Про нацистські розкрадання бібліотек Європи та про спробу повернути літературну спадщину».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями