Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що - Денні Грегорі (978-617-7799-45-9)

Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що - Денні Грегорі (978-617-7799-45-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 305
305 грн
  • ISBN: 978-617-7799-45-9
  • Код товару: 343640
Основні характеристики
Назва оригіналу: Art Before Breakfast
Перекладач: Марина Ільницька
Редактор: Олександр Михед
Мова: українська

Про книгу «Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодітіся життям , даже если годині немає ні на что» Денні Грегорі

«Малювання на сніданок» поможет сделать мистецтво Частина вашого повсякдення, навчить пріділяті годину творчості и покаже, что даже десять хвилин малювання зроблять ваше життя багатшім і натхнення. Денні Грегорі - дивовижний наставник, сповнений гумору й позитиву, - предлагает Вправи и поради, як стати вмілім и щасливим митця. Та найважлівіше, ВІН розповідає, як сделать мистецтво своєю щоденно звичка. Хай там де ви опінія - на засіданні чи на карантіні, у ресторані чи на життя без кухні, ця книжка поможет вам творити мистецтво Незалежності від вашого вміння малювати чи від завантаженості робочі дні.

Купити книгу «Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодітіся життям , даже если годині немає ні на что» Денні Грегорі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодітіся життям , даже если годині немає ні на что" (Денні Грегорі) з ISBN 978-617-7799-45-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Art Before Breakfast
Перекладач
Марина Ільницька
Редактор
Олександр Михед
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Денні Грегорі

Рецензії на книгу «Малювання на сніданок . Тисяча способів насолодітіся життям , даже если годині немає ні на что ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами