Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що - Денні Грегорі (978-617-7799-45-9)

Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що - Денні Грегорі (978-617-7799-45-9)

Нет в продаже
Нет в продаже 305
305 грн
  • ISBN: 978-617-7799-45-9
  • Код товара: 343640
Основные характеристики
Название оригинала: Art Before Breakfast
Переводчик: Марина Ільницька
Редактор: Олександр Михед
Серия: UkrainianArtBook
Язык: украинский

О книге «Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що» Денні Грегорі

«Малювання на сніданок» допоможе зробити мистецтво частиною вашого повсякдення, навчить приділяти час творчості і покаже, що навіть десять хвилин малювання зроблять ваше життя багатшим і натхненним. Денні Грегорі — дивовижний наставник, сповнений гумору й позитиву, — пропонує вправи і поради, як стати вмілим і щасливим митцем. Та найважливіше, він розповідає, як зробити мистецтво своєю щоденною звичкою. Хай там де ви опинилися — на засіданні чи на карантині, у ресторані чи на своїй кухні, ця книжка допоможе вам творити мистецтво незалежно від вашого вміння малювати чи від завантаженості робочого дня.

Купить книгу «Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що» Денні Грегорі в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що" (Денні Грегорі) с ISBN 978-617-7799-45-9 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Art Before Breakfast
Переводчик
Марина Ільницька
Редактор
Олександр Михед
Серия
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
160
Формат
165x235 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Денні Грегорі

Рецензии на книгу «Малювання на сніданок. Тисяча способів насолодитися життям, навіть якщо часу немає ні на що».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями