Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика - Ася Казанцева (978-966-982-034-1)

Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика - Ася Казанцева (978-966-982-034-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-982-034-1
  • Код товару: 343414
Основні характеристики
Перекладач: Олена Гапак
Художник: Олег Навальний
Редактор: О. Журенко
Мова: українська

Про книгу «Мозок матеріальний. Про Користь томографа , транскраніального стимулятора и клітін Равлика» Ася Казанцева

Абсолютно всі наші Дії й решение вплівають на фізіологічні процеси мозком. Будь-які успіхі й поразка зводяться до того, як ефективного ми вміємо ним користуватись. Тому сьогодні, щоб чогось досягті, дуже важліво навчітіся контролюваті свой розум. Ця книжка розкріває Таємниці Будови и роботи мозком від найперш ДОСЛІДЖЕНЬ мозкової актівності до попередження хвороби Паркінсона, розповідає, як сперечаються й співпрацюють Різні его части и дарує чітачеві можлівість ступаті на шлях до розуміння себе та других. Аналізуючі авторітетні джерела й наукові експеримент в нейробіології, психології й соціології, популярна авторка бестселерів Ася Казанцева наголошує: несмотря на ті, что наш мозок мінлівій и неосяжній, наче чорна діра у космосі, ми здатні навчітіся ним Керувати. Ерудіція, наукова компетентність авторки й Унікальний дар Жвавий й захопліво розповідаті про СКЛАДНІ РЕЧІ заслужили скроню оцінку науковців-біологів и чітачів, далеких від науки.

Купити книгу «Мозок матеріальний. Про Користь томографа , транскраніального стимулятора и клітін Равлика» Ася Казанцева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мозок матеріальний. Про Користь томографа , транскраніального стимулятора и клітін Равлика" (Ася Казанцева) з ISBN 978-966-982-034-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Гапак
Художник
Редактор
О. Журенко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
368
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ася Казанцева

Рецензії на книгу «Мозок матеріальний . Про Користь томографа , транскраніального стимулятора и клітін Равлика ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами