Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика - Ася Казанцева (978-966-982-034-1)

Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика - Ася Казанцева (978-966-982-034-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-982-034-1
  • Код товара: 343414
Основные характеристики
Переводчик: Олена Гапак
Художник: Олег Навальний
Редактор: О. Журенко
Язык: украинский

О книге «Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика» Ася Казанцева

Абсолютно всі наші дії й рішення впливають на фізіологічні процеси мозку. Будь-які успіхи й поразки зводяться до того, як ефективно ми вміємо ним користуватися. Тому сьогодні, щоб чогось досягти, дуже важливо навчитися контролювати свій розум. Ця книжка розкриває таємниці будови і роботи мозку від найперших досліджень мозкової активності до попередження хвороби Паркінсона, розповідає, як сперечаються й співпрацюють різні його частини і дарує читачеві можливість ступати на шлях до розуміння себе та інших. Аналізуючи авторитетні джерела й наукові експерименти в нейробіології, психології й соціології, популярна авторка бестселерів Ася Казанцева наголошує: попри те, що наш мозок мінливий і неосяжний, наче чорна діра у космосі, ми здатні навчитися ним керувати. Ерудиція, наукова компетентність авторки й унікальний дар жваво й захопливо розповідати про складні речі заслужили високу оцінку науковців-біологів і читачів, далеких від науки.

Купить книгу «Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика» Ася Казанцева в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика" (Ася Казанцева) с ISBN 978-966-982-034-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олена Гапак
Художник
Редактор
О. Журенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
368
Формат
145х205 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Ася Казанцева

Рецензии на книгу «Мозок матеріальний. Про користь томографа, транскраніального стимулятора і клітин равлика».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями