Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм - Джессіка Беннетт (978-966-942-859-2)

Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм - Джессіка Беннетт (978-966-942-859-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 207
207 грн
  • ISBN: 978-966-942-859-2
  • Код товару: 343408
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Сав'юк
Редактор: Г. Сологуб
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Бійцівський клуб феміністок. Посібник Із виживання на робочому місці , де панує сексизм» Джессіка Беннетт

Це БУВ Бійцівський клуб, но без Кривава боїв. Щомісяця его членкині Збирай в тісному помешканні, ділячісь переживаннями относительно панування сексизму на работе. Рокамі ЦІ зустрічі були таємнімі - дотепер. Ця книжка містіть історії жінок, Які зіткнуліся з ґендерною нерівністю, и дієві Лайфхак, як зарадіті Собі в таких сітуаціях. Опанувавші їх, ви знатімете, що робити, коли бос повсякчас позірає на декольте або колега-чоловік змушує делать Йому каву. Авторка наголошує: наша сила - у кількості. Тепер як Ніколи жінки й чоловіки повінні об'єднатися та навчітіся НЕ нехтувати Власний досягнені через ґендерні стереотипи. Завдяк слушно порадує Джессікі Беннетт ви здобудете Впевненість и рішучість, щоб зрештою Изменить упереджень Стосовно жінок як у сім'ї, так и на робочому місці.

Купити книгу «Бійцівський клуб феміністок. Посібник Із виживання на робочому місці , де панує сексизм» Джессіка Беннетт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бійцівський клуб феміністок. Посібник Із виживання на робочому місці , де панує сексизм" (Джессіка Беннетт) з ISBN 978-966-942-859-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Сав'юк
Редактор
Г. Сологуб
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Світлана Кривошей
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
336
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.391
Автор
Джессіка Беннетт

Рецензії на книгу «Бійцівський клуб феміністок . Посібник Із виживання на робочому місці , де панує сексизм ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами