Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм - Джессіка Беннетт (978-966-942-859-2)

Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм - Джессіка Беннетт (978-966-942-859-2)

Нет в продаже
Нет в продаже 207
207 грн
  • ISBN: 978-966-942-859-2
  • Код товара: 343408
Основные характеристики
Переводчик: Ірина Савюк
Редактор: Г. Сологуб
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм» Джессіка Беннетт

Це був бійцівський клуб, але без кривавих боїв. Щомісяця його членкині збиралися в тісному помешканні, ділячись переживаннями щодо панування сексизму на роботі. Роками ці зустрічі були таємними — дотепер. Ця книжка містить історії жінок, які зіткнулися з ґендерною нерівністю, і дієві лайфхаки, як зарадити собі в таких ситуаціях. Опанувавши їх, ви знатимете, що робити, коли бос повсякчас позирає на декольте або колега-чоловік змушує робити йому каву. Авторка наголошує: наша сила — у кількості. Тепер як ніколи жінки й чоловіки повинні об’єднатися та навчитися не нехтувати власними досягненнями через ґендерні стереотипи. Завдяки слушним порадам Джессіки Беннетт ви здобудете впевненість і рішучість, щоб зрештою змінити упередження стосовно жінок як у сім’ї, так і на робочому місці.

Купить книгу «Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм» Джессіка Беннетт в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм" (Джессіка Беннетт) с ISBN 978-966-942-859-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Ірина Савюк
Редактор
Г. Сологуб
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Світлана Кривошей
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
336
Формат
145х205 мм
Иллюстрации
черно-белые
Вес
0.391
Автор
Джессіка Беннетт

Рецензии на книгу «Бійцівський клуб феміністок. Посібник із виживання на робочому місці, де панує сексизм».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями