Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА - Катерина Пономарьова, Любов Гайова (978-617-7485-64-2)

Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА - Катерина Пономарьова, Любов Гайова (978-617-7485-64-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 35
35 грн
  • ISBN: 978-617-7485-64-2
  • Код товару: 342446
Основні характеристики
Редактор: І. Красуцька
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 88

Про книгу «Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови и літературного читання 4 клас : підгото» Катерина Пономарьова , Любов Гайова

Пропоновані інтегровані контрольні роботи Призначено для подготовки до підсумкової Перевірки Навчальних досягнені учнів 4 класу з української мови та літературного читання. Смороду відповідають оновлення учбовим програмам для 1-4 класів 2016 року та новим Вимоги до проведення державної підсумкової атестації, затвердження у 2019 году. У Посібнику вміщено 10 контрольних робіт у двох рівноцінніх варіантах шкірний, что передбачають перевірку результатів навчання з літературного читання й української мови на основе художнього або науково-художнього тексту. З Огляду на ті, что в орієнтовніх Вимогах Пропонується два підході до конструювання контрольної роботи, у Посібнику подаються два види робіт. Це дает педагогові можлівість Вибори різновіду контрольної роботи для подготовки и проведения підсумкової Перевірки.

Купити книгу «Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови и літературного читання 4 клас : підгото» Катерина Пономарьова , Любов Гайова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови и літературного читання 4 клас : підгото" (Катерина Пономарьова , Любов Гайова) з ISBN 978-617-7485-64-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Красуцька
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
88
Формат
160х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.129
Автор
Катерина Пономарьова , Любов Гайова

Рецензії на книгу «Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови и літературного читання 4 клас : підгото».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами