Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА - Катерина Пономарьова, Любов Гайова (978-617-7485-64-2)

Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА - Катерина Пономарьова, Любов Гайова (978-617-7485-64-2)

Нет в продаже
Нет в продаже 35
35 грн
  • ISBN: 978-617-7485-64-2
  • Код товара: 342446
Основные характеристики
Редактор: І. Красуцька
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 88

О книге «Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА» Катерина Пономарьова, Любов Гайова

Пропоновані інтегровані контрольні роботи призначено для підготовки до підсумкової перевірки навчальних досягнень учнів 4 класу з української мови та літературного читання. Вони відповідають оновленим навчальним програмам для 1-4 класів 2016 року та новим вимогам до проведення державної підсумкової атестації, затвердженим у 2019 році. У посібнику вміщено 10 контрольних робіт у двох рівноцінних варіантах кожна, що передбачають перевірку результатів навчання з літературного читання й української мови на основі художнього або науково-художнього тексту. З огляду на те, що в орієнтовних вимогах пропонується два підходи до конструювання контрольної роботи, у посібнику подаються два види робіт. Це дає педагогові можливість вибору різновиду контрольної роботи для підготовки і проведення підсумкової перевірки.

Купить книгу «Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА» Катерина Пономарьова, Любов Гайова в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА" (Катерина Пономарьова, Любов Гайова) с ISBN 978-617-7485-64-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Красуцька
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
88
Формат
160х240 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.129
Автор
Катерина Пономарьова, Любов Гайова

Рецензии на книгу «Інтегровані підсумкові контрольні роботи з української мови і літературного читання 4 клас: підготовка до ДПА».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями