Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії - Кеті О’Ніл (978-617-7808-97-7)

Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії - Кеті О’Ніл (978-617-7808-97-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 190
190 грн
  • ISBN: 978-617-7808-97-7
  • Код товару: 341391
Основні характеристики
Автор: Кеті О'Ніл
Перекладач: Ольга Калініна
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 336
Формат: 130х205 мм

Про книгу «Big Data. Зброя математичного знищення. Як Великі дані збільшують нерівність и загрожують демократ» Кеті О'Ніл

Ми живемо в Епоха алгоритмів. Рішення, Які вплівають на наше життя, дедалі Частіше ухвалюють не люди, бо їх визначаються математичні моделі. Це має Забезпечити справедливість РІШЕНЬ, Позаяк шкірного судять за одними й тимі самими правилами, и упередженість зводять нанівець. Проти Кейт О'Ніл розкріває в Книзі Інший Бік Big Data и математичних алгоритмів Ухвалення РІШЕНЬ. Моделі, Які застосовують ніні, є непрозорімі, нерегульованімі й беззаперечна, даже коли явно поміляються. Смороду здатні посілюваті діскрімінацію. Например, бідний студент не может отріматі позику, Позаяк модель кредитування считает его Занадто ризикованості (з Огляду на его поштовий індекс), тім самим его позбавляють возможности здобути гарну освіту, яка может вітягнуті его з бідності. Математичні моделі допомагають сильнішім, натомість карають Слабкий, створюючі «токсичних коктейль для демократії». Ласкаво просимо на темний БІК Big Data.

Купити книгу «Big Data. Зброя математичного знищення. Як Великі дані збільшують нерівність и загрожують демократ» Кеті О'Ніл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Big Data. Зброя математичного знищення. Як Великі дані збільшують нерівність и загрожують демократ" (Кеті О'Ніл) з ISBN 978-617-7808-97-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Калініна
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
336
Формат
130х205 мм
Вага
0.320
Автор
Кеті О'Ніл

Рецензії на книгу «Big Data . Зброя математичного знищення . Як Великі дані збільшують нерівність и загрожують демократ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами