Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії - Кеті О’Ніл (978-617-7808-97-7)

Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії - Кеті О’Ніл (978-617-7808-97-7)

Нет в продаже
Нет в продаже 190
190 грн
  • ISBN: 978-617-7808-97-7
  • Код товара: 341391
Основные характеристики
Автор: Кеті О’Ніл
Переводчик: Ольга Калініна
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Количество страниц: 336
Формат: 130х205 мм

О книге «Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії» Кеті О’Ніл

Ми живемо в епоху алгоритмів. Рішення, які впливають на наше життя, дедалі частіше ухвалюють не люди, бо їх визначають математичні моделі. Це має забезпечити справедливість рішень, позаяк кожного судять за одними й тими самими правилами, і упередженість зводять нанівець. Проте Кейт О’Ніл розкриває в книзі інший бік Big Data і математичних алгоритмів ухвалення рішень. Моделі, які застосовують нині, є непрозорими, нерегульованими й беззаперечними, навіть коли явно помиляються. Вони здатні посилювати дискримінацію. Приміром, бідний студент не може отримати позику, позаяк модель кредитування вважає його занадто ризикованим (з огляду на його поштовий індекс), тим самим його позбавляють можливості здобути гарну освіту, яка може витягнути його з бідності. Математичні моделі допомагають сильнішим, натомість карають слабких, створюючи «токсичний коктейль для демократії». Ласкаво просимо на темний бік Big Data.

Купить книгу «Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії» Кеті О’Ніл в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії" (Кеті О’Ніл) с ISBN 978-617-7808-97-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Ольга Калініна
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Количество страниц
336
Формат
130х205 мм
Вес
0.320
Автор
Кеті О’Ніл

Рецензии на книгу «Big Data. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями