Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020 - Віра Науменко, Феодосія Мовчун (978-966-11-0602-3)

Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020 - Віра Науменко, Феодосія Мовчун (978-966-11-0602-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 35
35 грн
  • ISBN: 978-966-11-0602-3
  • Код товару: 341271
Основні характеристики
Редактор: Алла Кравченко
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 80

Про книгу «Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумковіх контрольних робіт. 4 клас» Віра Науменко , Феодосія Мовчун

Відповідно до Орієнтовніх вимог до контролю та оцінювання Навчальних досягнені учнів початкової школи (додаток до Наказу МОН України від 19.08.2016 р. № 1009), листа МОН вщ 27.03.2018 р. № 1 / 9-185 «Щодо проведення державної підсумкової атестації у закладах Загальної середньої освіти», предложено зразки інтегрованіх робіт для подготовки та проведення державної підсумкової атестації з української мови (оцінювання результатів навчання з української мови та літературного читання). Шкірні роботу розроблено у двох варіантах. Перший и другий варіанти включаються текст для читання и віділену в ньом часть для спісування (з пропущеними ОРФОГРАМА) для Виявлення правописних умінь, три завдання до тексту для Перевірки розуміння его змісту та вміння працювати з текстом, три завдання за змістом тексту для Перевірки навичок! Застосування знань про мову и мовлення, мовних умінь, а такоже творче завдання - на побудову зв'язного вісловлювання за змістом прочитаного тексту. У іншому варіанті для Перевірки розуміння змісту и вміння працювати з текстом, Перевірки мовних знань розроблено тестові завдання двох тіпів: закритого - з Вибори однієї правильної ВІДПОВІДІ среди трьох запропонованіх варіантів, відкритого - з короткою відповіддю та на встановлення послідовності компонентів або відповідності между ними. Деякі завдання первого варіанта для зручності Виконання ма ють комбінований характер. Тексти сучасні, дібрані з урахуванням жанрової різноманітності, доступності для сприймання, ма ють ОБСЯГИ 300-330 слів.

Купити книгу «Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумковіх контрольних робіт. 4 клас» Віра Науменко , Феодосія Мовчун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумковіх контрольних робіт. 4 клас" (Віра Науменко , Феодосія Мовчун) з ISBN 978-966-11-0602-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Алла Кравченко
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
80
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Віра Науменко , Феодосія Мовчун

Рецензії на книгу «Українська мова та літературне читання . Збірник завдань для підсумковіх контрольних робіт . 4 клас ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами