Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020 - Віра Науменко, Феодосія Мовчун (978-966-11-0602-3)

Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020 - Віра Науменко, Феодосія Мовчун (978-966-11-0602-3)

Нет в продаже
Нет в продаже 35
35 грн
  • ISBN: 978-966-11-0602-3
  • Код товара: 341271
Основные характеристики
Редактор: Алла Кравченко
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная
Количество страниц: 80

О книге «Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020» Віра Науменко, Феодосія Мовчун

Відповідно до Орієнтовних вимог до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи (додаток до Наказу МОН України від 19.08.2016 р. № 1009), листа МОН вщ 27.03.2018 р. № 1/9-185 «Щодо проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти», запропоновано зразки інтегрованих робіт для підготовки та проведення державної підсумкової атестації з української мови (оцінювання результатів навчання з української мови та літературного читання). Кожну роботу розроблено у двох варіантах. Перший і другий варіанти включають текст для читання і виділену в ньому частину для списування (з пропущеними орфограмами) для виявлення правописних умінь, три завдання до тексту для перевірки розуміння його змісту та вміння працювати з текстом, три завдання за змістом тексту для перевірки навичок застосування знань про мову і мовлення, мовних умінь, а також творче завдання - на побудову зв’язного висловлювання за змістом прочитаного тексту. У другому варіанті для перевірки розуміння змісту і вміння працювати з текстом, перевірки мовних знань розроблено тестові завдання двох типів: закритого - з вибором однієї правильної відповіді серед трьох запропонованих варіантів, відкритого - з короткою відповіддю та на встановлення послідовності компонентів або відповідності між ними. Деякі завдання першого варіанта для зручності виконання мають комбінований характер. Тексти сучасні, дібрані з урахуванням жанрової різноманітності, доступності для сприймання, мають обсяг 300-330 слів.

Купить книгу «Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020» Віра Науменко, Феодосія Мовчун в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020" (Віра Науменко, Феодосія Мовчун) с ISBN 978-966-11-0602-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Алла Кравченко
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
80
Формат
165x235 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Віра Науменко, Феодосія Мовчун

Рецензии на книгу «Українська мова та літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. ДПА 2020».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями