Измеряйте самое важное. Как Google, Intel и другие компании добиваются роста с помощью OKR - Джон Дорр (978-5-00117-820-0)

Измеряйте самое важное. Как Google, Intel и другие компании добиваются роста с помощью OKR - Джон Дорр (978-5-00117-820-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 449
449 грн
  • ISBN: 978-5-00117-820-0
  • Код товару: 339451
Основні характеристики
Автор: Джон Дорр
Назва оригіналу: Measure What Matters
Перекладач: Марія Чомахідзе - Дороніна
Редактор: Ольга Гаджиєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Виміряйте найважливіше. Як Google , Intel і інші компанії домагаються зростання за допомогою OKR» Джон Дорр

Венчурний інвестор Джон Дорр розповідає про створеній ним системі OKR (Objectives and Key Results), яка допомогла багатьом гігантам - від Intel до Google - показати вражаючий ріст. Це ефективна і перевірена сила для вдосконалення роботи. OKR - цілі і ключові результати (Objectives and Key Results). Це спільний протокол цілепокладання для компаній, команд і співробітників. Звичайно, OKR - не панацея. Вони не замінять здорового глузду, сильного лідерства і креативної робочої культури. Однак, якщо ці фундаментальні принципи працюють, OKR допоможуть підкорити вершини. Ця система допомогла Google і Intel показати значне зростання. Зараз серед прихильників OKR - AOL, Dropbox, LinkedIn, Oracle, Slack, Spotify і Twitter, а також такі відомі за межами Кремнієвої долини компанії, як BMW, Disney, Exxon і Samsung. OKR дають лідерам прекрасний огляд і чітке розуміння всього, що відбувається в організації. Вони прискорюють координацію і допомагають компанії фокусувати зусилля і роблять її більш гнучкою.

Купити книгу «Виміряйте найважливіше. Як Google , Intel і інші компанії домагаються зростання за допомогою OKR» Джон Дорр в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Виміряйте найважливіше. Як Google , Intel і інші компанії домагаються зростання за допомогою OKR" (Джон Дорр) з ISBN 978-5-00117-820-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Measure What Matters
Перекладач
Марія Чомахідзе - Дороніна
Редактор
Ольга Гаджиєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
145х210 мм
Вага
0.500
Автор
Джон Дорр

Рецензії на книгу «Виміряйте найважливіше . Як Google , Intel і інші компанії домагаються зростання за допомогою OKR ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами