Самооценка. Проверенная программа когнитивных техник для улучшения и поддержки вашего самоуважения - Мэтью Маккей, Патрик Фаннинг (978-5-9573-3460-6)

Самооценка. Проверенная программа когнитивных техник для улучшения и поддержки вашего самоуважения - Мэтью Маккей, Патрик Фаннинг (978-5-9573-3460-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 1486
1 486 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3460-6
  • Код товару: 338232
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Литвинова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Наталія Рилова
Папір: офсетний білий

Про книгу «Самооцінка. Перевірена програма когнітивних технік для поліпшення і підтримки вашого самоповаги» Метью Маккей , Патрік Фаннінг

Чи можуть люди бути успішні і в той же час мати низьку самооцінку? Або поважати себе, не вірячи в свої таланти і здібності? Низька самооцінка - це той самий демон, який заважає вам висловлювати свою думку при колегах, сковує в компанії малознайомих людей, змушує погоджуватися на низьку зарплату в кабінеті начальника і уникати нових починань через банальну боязні не впоратися. За допомогою цієї книги ви можете підвищити свою самооцінку самостійно, вибравши комфортний темп і відповідні вправи. Її автори (професор психології і експерт з психічного здоров'я) пропонують перевірені методи когнітивно-поведінкової терапії, які допоможуть вашій самоповазі вирости. Ви виявите властиві вам негативні твердження про самого себе (і напевно будете здивовані, скільки ж їх!) І змініть їх. Навчіться вирішувати собі робити помилки і гідно реагувати на критику, яка і є один з головних ворогів вашої самооцінки.

Купити книгу «Самооцінка. Перевірена програма когнітивних технік для поліпшення і підтримки вашого самоповаги» Метью Маккей , Патрік Фаннінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Самооцінка. Перевірена програма когнітивних технік для поліпшення і підтримки вашого самоповаги" (Метью Маккей , Патрік Фаннінг) з ISBN 978-5-9573-3460-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Литвинова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Наталія Рилова
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
464
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Метью Маккей , Патрік Фаннінг

Рецензії на книгу «Самооцінка . Перевірена програма когнітивних технік для поліпшення і підтримки вашого самоповаги ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами