К доске пойдет… Василькин! Школьные истории Димы Василькина, ученика 3 «А» класса - Виктория Ледерман (978-5-00083-585-2)

К доске пойдет… Василькин! Школьные истории Димы Василькина, ученика 3 «А» класса - Виктория Ледерман (978-5-00083-585-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 404
404 грн
  • ISBN: 978-5-00083-585-2
  • Код товару: 337965
Основні характеристики
Художник: Ольга Громова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «До дошки піде... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу» Вікторія Ледерман

"Діти повинні бути розумніші за своїх батьків", - повторювала мама. А у мене не виходить бути розумнішими! Ось і трійка в чверті затесалася, з російської. Псує колонку четвірок і п'ятірок! Несправедливо: я ж добре пишу, одного разу ось склав цілу книжку про спритну мавпочку. А потім ще розповідь про те, як я втратив ранець. І про жахливий, противний день народження Лізи Комарової. І ще, ще... Гаразд, про все по порядку! Мене звати Діма Василькін, я вчуся в третьому "А" і постійно потрапляю в смішні історії. Не всі вони, правда, відразу здаються смішними - як, наприклад, коли ми з Костиком застрягли у нього вдома до самої ночі. Але все одно я такі випадки люблю - розповідати їх потім одне задоволення! А не люблю я тільки це: "До дошки піде... Василькін!" - слова, які наша вчителька Світлана Олексіївна каже кожен день. Ось за що? Невже мені без цього "до дошки" мало пригод! Посудіть самі! Пригод на частку Діми Васількіна і правда випадає чимало: то він на пару з другом придумує найвеселіше розіграш на перше квітня, то вирішує в щоб те не стало навчитися грати на гітарі до Нового року, то на власному досвіді відчуває, що означає вираз "гора з плечей ". Всі ці випадки він докладно записує в зошит, і всі вони дають йому якийсь урок - з тих, що ні за що не отримаєш під час "справжніх" уроків. Нова книга Вікторії Ледерман - це колекція повчальних і цікавих історій з життя третьокласника, які шикуються в єдиний "роман в оповіданнях", поступово розкриваючи героя перед читачем. Втім, читач цього героя добре знає: Василькін адже так схожий на всякого дев'ятирічного школяра! Вікторія Ледерман пише легко і захоплююче. Письменниці вдається створити правдивий образ, що запам'ятовується - як вдавалося і в минулих книгах, які стали справжніми хітами ( "Календар ма [й] я", "Першокурсниця", "Всього одинадцять! Або Шури-мури в п'ятому" Д "", "урок не буде! "). Для молодшого та середнього шкільного віку.

Купити книгу «До дошки піде... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу» Вікторія Ледерман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "До дошки піде... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу" (Вікторія Ледерман) з ISBN 978-5-00083-585-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
170x235 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Вікторія Ледерман

Рецензії на книгу «До дошки піде ... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами