К доске пойдет… Василькин! Школьные истории Димы Василькина, ученика 3 «А» класса - Виктория Ледерман (978-5-00083-365-0)

К доске пойдет… Василькин! Школьные истории Димы Василькина, ученика 3 «А» класса - Виктория Ледерман (978-5-00083-365-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 383
383 грн
  • ISBN: 978-5-00083-365-0
  • Код товару: 329539
Основні характеристики
Художник: Ольга Громова
Редактор: Тетяна Бобрецова , Ася Гасимова
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «До дошки піде... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу» Вікторія Ледерман

"Діти повинні бути розумніші за своїх батьків", - повторювала мама. А у мене не виходить бути розумнішими! Ось і трійка в чверті затесалася, з російської. Псує колонку четвірок і п'ятірок! Несправедливо: я ж добре пишу, одного разу ось склав цілу книжку про спритну мавпочку. А потім ще розповідь про те, як я втратив ранець. І про жахливий, противний день народження Лізи Комарової. І ще, ще... Гаразд, про все по порядку! Мене звати Діма Василькін, я вчуся в третьому "А" і постійно потрапляю в смішні історії. Не всі вони, правда, відразу здаються смішними - як, наприклад, коли ми з Костиком застрягли у нього вдома до самої ночі. Але все одно я такі випадки люблю - розповідати їх потім одне задоволення! А не люблю я тільки це: "До дошки піде... Василькін!" - слова, які наша вчителька Світлана Олексіївна каже кожен день. Ось за що? Невже мені без цього "до дошки" мало пригод! Посудіть самі! Пригод на частку Діми Васількіна і правда випадає чимало: то він на пару з другом придумує найвеселіше розіграш на перше квітня, то вирішує в щоб те не стало навчитися грати на гітарі до Нового року, то на власному досвіді відчуває, що означає вираз "гора з плечей ". Всі ці випадки він докладно записує в зошит, і всі вони дають йому якийсь урок - з тих, що ні за що не отримаєш під час "справжніх" уроків. Нова книга Вікторії Ледерман - це колекція повчальних і цікавих історій з життя третьокласника, які шикуються в єдиний "роман в оповіданнях", поступово розкриваючи героя перед читачем. Втім, читач цього героя добре знає: Василькін адже так схожий на всякого дев'ятирічного школяра! Вікторія Ледерман пише легко і захоплююче. Письменниці вдається створити правдивий образ, що запам'ятовується - як вдавалося і в минулих книгах, які стали справжніми хітами ( "Календар ма [й] я", "Першокурсниця", "Всього одинадцять! Або Шури-мури в п'ятому" Д "", "урок не буде! "). Для молодшого та середнього шкільного віку.

Купити книгу «До дошки піде... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу» Вікторія Ледерман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "До дошки піде... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу" (Вікторія Ледерман) з ISBN 978-5-00083-365-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Тетяна Бобрецова , Ася Гасимова
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Вікторія Ледерман

Рецензії на книгу «До дошки піде ... Василькін ! Шкільні історії Діми Васількіна , учня 3 « А » класу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами