Осознанность или тревога. Перестань беспокоиться и верни себе свою жизнь - Сьюзан М. Орсильо, Лизабет Рёмер (978-617-7528-19-6)

Осознанность или тревога. Перестань беспокоиться и верни себе свою жизнь - Сьюзан М. Орсильо, Лизабет Рёмер (978-617-7528-19-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 226
226 грн
  • ISBN: 978-617-7528-19-6
  • Код товару: 337533
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Mindful Way Through Anxiety
Перекладач: Марія Литвиненко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Усвідомленість або тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя» Лізабет Ремер , Сьюзан М. Орсільо

Всім нам знайоме відчуття, коли ми, переповнені тривогою (часто нічим невиправданою), втрачаємо здатність тверезо мислити і потрапляємо під абсолютний контроль емоцій. Ми рідко замислюємося над тим, що така поведінка не дає нам можливості жити "на повну", позбавляючи нас всієї повноти переживань. Автори книги "Усвідомленість або тривога" пропонують кардинально інший спосіб ставлення до тривозі: прийняти її, повернутися до неї, а не уникати, "подружитися" з нею і "запросити" її зайти в наше життя, іншими словами, застосувати навички усвідомленості до всього, що відбувається з нами в житті. Яким би дивним не здавалося на перший погляд ця пропозиція, але воно приносить результати - безліч прикладів з життя служать тому підтвердженням. Простий, лаконічний мову викладу, безліч вправ, рад і правил - все це робить книгу незамінним помічником на шляху до того, щоб почати жити усвідомленої життям. Книга, перш за все, буде цікава психологів, психотерапевтів, консультантів, і всім тим, хто хоче сам керувати своїм життям, а не дозволяти це робити своїм емоціям.

Купити книгу «Усвідомленість або тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя» Лізабет Ремер , Сьюзан М. Орсільо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Усвідомленість або тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя" (Лізабет Ремер , Сьюзан М. Орсільо) з ISBN 978-617-7528-19-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Mindful Way Through Anxiety
Перекладач
Марія Литвиненко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
364
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лізабет Ремер , Сьюзан М. Орсільо

Рецензії на книгу «Усвідомленість або тривога . Перестань турбуватися і поверни собі своє життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами