Душа вашего подростка - Петр Дмитриевский, Мария Слипка, Валентина Казанская, Владимир Стрелов, Петр Коломейцев (978-5-91761-833-3)

Душа вашего подростка - Петр Дмитриевский, Мария Слипка, Валентина Казанская, Владимир Стрелов, Петр Коломейцев (978-5-91761-833-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 309
309 грн
  • ISBN: 978-5-91761-833-3
  • Код товару: 336581
Основні характеристики
Художник: Катерина Ватель
Редактор: Дарина Рощенье
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Душа вашого підлітка» Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев

У книзі йдеться про важливому етапі дорослішання вашої дитини - підлітковому віці. Цей період змушує батьків задуматися в якому стані знаходяться організм, психіка і душа підлітка. Швидкість і обстановка нашого життя сильно змінилися протягом декількох десятиліть, як ці зміни будуть впливати на дитину і в чому різниця тепер сьогоднішніх підлітком і тих, хто виріс десятки років назад? Автори книги дають всі відповіді на ваші запитання. Про духовних проблемах підлітків, їх вірі, позиції про долю совісті і справедливості в житті, пошуку сенсу життя і відповідей на питання духовної тематики розповість священик Петро Коломойцев. Про психології підлітків і вирішенні різних проблем, пов'язаних з цим нелегким періодом життя дитини та її батьків, а також вирішенні важких суперечок, повідають психологи Петро Дмитрієвський і Валентина Казанська. Останній, третій, розділ повністю відведений на вивчення впливу фізіології на вчинки і стану хлопців, специфіки сучасного життя дівчат і юнаків, а також проблем зі здоров'ям, пов'язаних з нинішнім способом їх життя. Ця книга є незамінною навчальною інструкцією для батьків, яка допоможе зрозуміти, що діється з людиною на етапі дорослішання. У світі вже стільки видано книг про підлітковому віці, але цього мало. Весь час хочеться про це читати, так як життя не стоїть на місці, і те, що ми любили пару років назад, зараз вже не актуально. Для цього і була видана така книга, в якій комплексно розглянута проблема дорослішання дітей. Все автора книги (педагог, священик, лікарі і психологи) спробували піднести батькам міркування про розвиток даного періоду, з огляду на нинішню реальність і повсякденні проблеми нашого життя. У книзі зібрані і надруковані листи підлітків про їхні реальні переживання й проблеми, на які експерти дають свої відповіді. Це, безумовно, можна вважати родзинкою цієї публікації.

Купити книгу «Душа вашого підлітка» Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Душа вашого підлітка" (Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев) з ISBN 978-5-91761-833-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Дарина Рощенье
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев

Рецензії на книгу «Душа вашого підлітка ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами