Душа вашего подростка - Петр Дмитриевский, Мария Слипка, Валентина Казанская, Владимир Стрелов, Петр Коломейцев (978-5-91761-563-9)

Душа вашего подростка - Петр Дмитриевский, Мария Слипка, Валентина Казанская, Владимир Стрелов, Петр Коломейцев (978-5-91761-563-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 281
281 грн
  • ISBN: 978-5-91761-563-9
  • Код товару: 322496
Основні характеристики
Художник: Катерина Ватель
Редактор: Анна Симкина , Євгенія Власова , Дар'я Рощенье
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Душа вашого підлітка» Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев

У книзі йдеться про важливому етапі дорослішання вашої дитини - підлітковому віці. Цей період змушує батьків задуматися в якому стані знаходяться організм, психіка і душа підлітка. Швидкість і обстановка нашого життя сильно змінилися протягом декількох десятиліть, як ці зміни будуть впливати на дитину і в чому різниця тепер сьогоднішніх підлітком і тих, хто виріс десятки років назад? Автори книги дають всі відповіді на ваші запитання. Про духовних проблемах підлітків, їх вірі, позиції про долю совісті і справедливості в житті, пошуку сенсу життя і відповідей на питання духовної тематики розповість священик Петро Коломойцев. Про психології підлітків і вирішенні різних проблем, пов'язаних з цим нелегким періодом життя дитини та її батьків, а також вирішенні важких суперечок, повідають психологи Петро Дмитрієвський і Валентина Казанська. Останній, третій, розділ повністю відведений на вивчення впливу фізіології на вчинки і стану хлопців, специфіки сучасного життя дівчат і юнаків, а також проблем зі здоров'ям, пов'язаних з нинішнім способом їх життя. Ця книга є незамінною навчальною інструкцією для батьків, яка допоможе зрозуміти, що діється з людиною на етапі дорослішання. У світі вже стільки видано книг про підлітковому віці, але цього мало. Весь час хочеться про це читати, так як життя не стоїть на місці, і те, що ми любили пару років назад, зараз вже не актуально. Для цього і була видана така книга, в якій комплексно розглянута проблема дорослішання дітей. Все автора книги (педагог, священик, лікарі і психологи) спробували піднести батькам міркування про розвиток даного періоду, з огляду на нинішню реальність і повсякденні проблеми нашого життя. У книзі зібрані і надруковані листи підлітків про їхні реальні переживання й проблеми, на які експерти дають свої відповіді. Це, безумовно, можна вважати родзинкою цієї публікації.

Купити книгу «Душа вашого підлітка» Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Душа вашого підлітка" (Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев) з ISBN 978-5-91761-563-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Симкина , Євгенія Власова , Дар'я Рощенье
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Валентина Казанська , Володимир Стрелов , Марія Сліпко , Петро Дмитрієвський , Петро Коломейцев

Рецензії на книгу «Душа вашого підлітка ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами