Удвоение личных продаж. Как менеджеру по продажам повысить свою эффективность - Евгений Колотилов, Андрей Парабеллум (978-5-9614-6450-4)

Удвоение личных продаж. Как менеджеру по продажам повысить свою эффективность - Евгений Колотилов, Андрей Парабеллум (978-5-9614-6450-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 214
214 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6450-4
  • Код товару: 336300
Основні характеристики
Редактор: Наталія Лауфер
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Подвоєння особистих продажів. Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність» Андрій Парабелум , Євген Колотилов

Цитата "Чемпіони в продажах приблизно 60% свого часу витрачають на клієнтів, які у них вже щось купили, намагаються продати цим клієнтам щось нове і працюють над регулярністю покупок. Вони намагаються зробити так, щоб клієнт, який купує щось раз на місяць, став купувати раз у тиждень. Вони постійно думають, як збільшити середню "суму чека" цього клієнта. 30% часу чемпіони витрачають на знайомих клієнтів, які ще не зробили покупки, і тільки 10% часу у кращих продавців йде на роботу з незнайомими клієнтами ". Про що книга Це єдина книга про те, як менеджеру з продажу швидко подвоїти результати шляхом грамотного управління своїм часом. Адже чим більше часу ви приділяєте продажу, тим більше успішних угод можете укласти. Автори пропонують системний підхід до управління часом в продажах і дають чіткі рекомендації, які можна швидко застосувати на практиці: як правильно розставляти пріоритети, як максимізувати результати і навіть як "створювати час" для додаткових дій, спрямованих на збільшення продажів. Чому книга гідна прочитання Прочитавши її, ви зможете подвоїти свої продажі за рахунок ефективного управління часом, процесом продажів і життям в цілому. Запропонована система тайм-менеджменту розроблена професійними продавцями - успішними бізнес-тренерами - спеціально для професійних продавців. Представлені не голі теорії, а приклади з реальної практики. Для кого ця книга Книга написана для менеджерів з продажу, які прагнуть до стабільного збільшення своїх доходів. хто автори Євген Колотилов - бізнес-тренер, переконаний прихильник чесних методів продажів і противник будь-яких маніпулятивних прийомів. Має досвід успішних особистих продажів в сфері B2B і управління відділом продажів. Андрій Парабелум - бізнес-тренер, автор бестселерів. Займається просунутими методиками організації, маркетингу та масового продажу послуг, товарів та інформаційних продуктів.

Купити книгу «Подвоєння особистих продажів. Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність» Андрій Парабелум , Євген Колотилов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подвоєння особистих продажів. Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність" (Андрій Парабелум , Євген Колотилов) з ISBN 978-5-9614-6450-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталія Лауфер
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Андрій Парабелум , Євген Колотилов

Рецензії на книгу «Подвоєння особистих продажів . Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами