Удвоение личных продаж. Как менеджеру по продажам повысить свою эффективность - Евгений Колотилов, Андрей Парабеллум (978-5-9614-1747-0)

Удвоение личных продаж. Как менеджеру по продажам повысить свою эффективность - Евгений Колотилов, Андрей Парабеллум (978-5-9614-1747-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 163
163 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1747-0
  • Код товару: 303512
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 144
Формат: 130х200 мм
Автор: Андрій Парабелум , Євген Колотилов

Про книгу «Подвоєння особистих продажів. Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність» Андрій Парабелум , Євген Колотилов

Це єдина книга про те , як менеджеру з продажу швидко подвоїти результати шляхом грамотного управління своїм часом. Адже чим більше часу ви приділяєте продажу , тим більше успішних угод можете укласти. Автори пропонують системний підхід до управління часом в продажах і дають чіткі рекомендації , які можна швидко застосувати на практиці : як правильно розставляти пріоритети , як максимізувати результати і навіть як " створювати час " для додаткових дій , спрямованих на збільшення продажів.

Купити книгу «Подвоєння особистих продажів. Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність» Андрій Парабелум , Євген Колотилов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подвоєння особистих продажів. Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність" (Андрій Парабелум , Євген Колотилов) з ISBN 978-5-9614-1747-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
144
Формат
130х200 мм
Автор
Андрій Парабелум , Євген Колотилов

Рецензії на книгу «Подвоєння особистих продажів . Як менеджеру з продажу підвищити свою ефективність ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами