Главное внимание - главным вещам. Жить, любить, учиться и оставить наследие - Стивен Кови, Роджер Меррилл, Ребекка Меррилл (978-5-9614-6813-7)

Главное внимание - главным вещам. Жить, любить, учиться и оставить наследие - Стивен Кови, Роджер Меррилл, Ребекка Меррилл (978-5-9614-6813-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 290
290 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6813-7
  • Код товару: 335472
Основні характеристики
Назва оригіналу: First Things First
Перекладач: Павло Самсонов
Редактор: Р. Піскотіна
Мова: російська

Про книгу «Головну увагу - головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину» Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Книга про те, чому виникає розрив між тим, на що ми витрачаємо час, і тим, що для нас дійсно важливо, і чому прагнення до продуктивності не приносить задоволення. Книга заперечує традиційний підхід до організації часу: працювати якомога більше, швидше і винахідливішими. Замість чергових годин вона пропонує компас, тому що те, куди ви тримаєте шлях, набагато важливіше, ніж те, наскільки швидко ви йдете. Чому книга гідна прочитання: -Автор розвивають ідеї супербестселера "Сім навичок високоефективних людей" і розвінчують міфи тайм-менеджменту. -Вони пропонують воістину революційні підходи до організації часу, що допомагають подолати наркотичну залежність від терміновості. -Книга пропонує принцип-центричний підхід, який якісно перетворює все, що ви робите. Для кого ця книга? Для всіх, хто хоче розібратися, що в житті по-справжньому важливо, як добиватися значущих цілей і прийти до повнокровного, гармонійної і гідного життя.

Купити книгу «Головну увагу - головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину» Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Головну увагу - головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину" (Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові) з ISBN 978-5-9614-6813-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
First Things First
Перекладач
Павло Самсонов
Редактор
Р. Піскотіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
328
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Рецензії на книгу «Головну увагу - головним речам . Жити , любити , вчитися і залишити спадщину ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами