Главное внимание - главным вещам. Жить, любить, учиться и оставить наследие - Стивен Кови, Ребекка Меррилл, Роджер Меррилл (978-5-9614-5947-0)

Главное внимание - главным вещам. Жить, любить, учиться и оставить наследие - Стивен Кови, Ребекка Меррилл, Роджер Меррилл (978-5-9614-5947-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 332
332 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5947-0
  • Код товару: 293471
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 328
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Про книгу «Головну увагу - головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину» Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Ця книга розповість про те, з якої причини з'являється розрив між усім, на що йде наш час і тим, що представляє для нас справжню цінність. Чи замислювалися ви, чому прагнення досягти високого рівня продуктивності рідко приносить задоволення? Автор заперечує загальноприйнятий підхід до ефективної організації часу: працювати багато, активно і плідно. Замість цього він дає компас, провідний шляхом дійсно важливих звершень і досягнень. І не має ніякого значення, з якою швидкістю ви рухаєтесь, головне - куди. Чому цю книгу варто прочитати: 1) Автори продовжують ідеї бестселера про сім навичок і розвінчують неправдоподібні "істини" про тайм-менеджмент. 2) Творці книги пропонують по-справжньому інноваційні рішення в сфері організації часу, які дозволяють успішно впоратися з наркотичною залежністю від вічного поспіху. 3) Запропоновано принцип-центричний підхід, що дозволяє якісно перетворити абсолютно все результати праці. Кому призначена книга: Всім, у кого є необхідність і бажання детально розглянути дійсно важливі складові життя, відокремити їх від другорядного, навчитися досягати поставлених цілей і жити гідно, гармонійно, повно.

Купити книгу «Головну увагу - головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину» Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Головну увагу - головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину" (Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові) з ISBN 978-5-9614-5947-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
328
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Рецензії на книгу «Головну увагу - головним речам . Жити , любити , вчитися і залишити спадщину ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами