Странная девочка, которая влюбилась в мозг. Как знание нейробиологии помогает стать привлекательнее, счастливее и лучше - Венди Сузуки, Билли Фицпатрик (978-5-9614-7102-1)

Странная девочка, которая влюбилась в мозг. Как знание нейробиологии помогает стать привлекательнее, счастливее и лучше - Венди Сузуки, Билли Фицпатрик (978-5-9614-7102-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7102-1
  • Код товару: 334511
Основні характеристики
Назва оригіналу: Healthy Brain, Happy Life. A Personal Program to Activate Your Brain and Do Everything Better
Перекладач: Наталія Лисова
Редактор: Олена Аверіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок. Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ» Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі

Венді Сузукі прославлений світовий нейробіолог якось ранимий вранці, прокинулася і зрозуміла: вона - невдаха. Так Так! І хоч в науковій діяльності вона досягла небувалих висот, особистому житті ж, на жаль, повний провал. У неї немає чоловіка, не обзавелася дітьми, як виявилося, справжніх друзів теж немає, зовні - нічого хорошого, не кажучи вже про фізичну форму, яка залишає бажати кращого. Але, Венді адже все життя вивчала мозок людини... а тому, спираючись на свої великі пізнання про головний мозок і його потенціал, Венді Сузукі розробляє власну авторську методику фізичних вправ, які не тільки змінять зовнішній вигляд людини, а як стверджує автор, повністю поміняють думки і весь спосіб життя. Чому книгу обов'язково потрібно прочитати? Автор ділиться з кожним з нас унікальними авторськими прийомами по тренуванню мозку - чотирихвилинного комплексами вправ, швидкими способами відновлення енергії, підвищення настрою. Розповідає, як зробити мислення посиленим.

Купити книгу «Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок. Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ» Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок. Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ" (Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі) з ISBN 978-5-9614-7102-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Healthy Brain, Happy Life. A Personal Program to Activate Your Brain and Do Everything Better
Перекладач
Наталія Лисова
Редактор
Олена Аверіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі

Рецензії на книгу «Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок . Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами