Странная девочка, которая влюбилась в мозг. Как знание нейробиологии помогает стать привлекательнее, счастливее и лучше - Венди Сузуки, Билли Фицпатрик (978-5-9614-6302-6)

Странная девочка, которая влюбилась в мозг. Как знание нейробиологии помогает стать привлекательнее, счастливее и лучше - Венди Сузуки, Билли Фицпатрик (978-5-9614-6302-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 321
321 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6302-6
  • Код товару: 325902
Основні характеристики
Назва оригіналу: Healthy Brain, Happy Life. A Personal Program to Activate Your Brain and Do Everything Better
Перекладач: Наталія Лисова
Редактор: Олена Аверіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок. Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ» Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі

Відома на весь світ нейробіолог Венді Сузукі прокинулася якось вранці і зрозуміла, що за великим рахунком вона - невдаха. Маючи величезні заслуги в науковій сфері, в особистому житті вона не домоглася нічого! Чоловіка немає, дітей немає, друзів немає, та й фізична форма залишає бажати кращого. Спираючись на свої глибокі пізнання про мозок, Венді розробила авторську методику фізичних вправ, яка здатна не тільки змінити вас зовні, але і поміняти ваш образ думок і все ваше життя. Чому книга гідна прочитання: У книзі представлені практичні поради, які втілюють в собі центральні нейробиологические концепції. Автор ділиться унікальними прийомами тренування мозку - це чотирихвилинні комплекси вправ, швидкі способи відновлювати енергію, підвищувати настрій і робити мислення більш інтенсивним. Автор описує безліч фактів, які змінять ваше уявлення про роботу мозку людини і відкриють нові можливості. Венді Сузукі розкриває свій спосіб максимально оптимізувати зв'язок тіла з мозком, щоб змінити себе, свою фізичну форму, своє ставлення до оточуючих.

Купити книгу «Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок. Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ» Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок. Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ" (Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі) з ISBN 978-5-9614-6302-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Healthy Brain, Happy Life. A Personal Program to Activate Your Brain and Do Everything Better
Перекладач
Наталія Лисова
Редактор
Олена Аверіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Біллі Фіцпатрік , Венді Сузукі

Рецензії на книгу «Дивна дівчинка , яка закохалася в мозок . Як знання нейробіології допомагає стати привабливішими , щ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами