Право на помилку. 25 успішних жінок розповідають про те, чого їх навчили власні помилки - Джессіка Бекол (978-966-97639-8-3)

Право на помилку. 25 успішних жінок розповідають про те, чого їх навчили власні помилки - Джессіка Бекол (978-966-97639-8-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 269
269 грн
  • ISBN: 978-966-97639-8-3
  • Код товару: 333358
Основні характеристики
Назва оригіналу: Mistakes I Made at Work
Перекладач: Ілона Віннічук
Художник: Наталка Гайда
Редактор: Анастасія Копівська

Про книгу «Право на помилки. 25 успішніх жінок розповідають про ті , чого їх навчу Власні помилки» Джессіка Бекол

Ми оточені неймовірнімі історіямі успіху. Друзі та подружки розповідають про «Вона так много працювала - и у неї Вийшла» або «Йому пощастило - и ВІН ставши мільйонером». Чи действительно люди, Які досяглі вершин и так много говорять про «цінності навчання на помилки», могли коли-небудь помилятися? Що ж стоит за цімі історіямі? Джессіка Бекол провела 25 інтерв'ю для книжки «Право на помилки». Видатні й успішні жінки зізнаються, что именно їхні Власні помилки та правильні Висновки дозволили Їм дива тимі, ким смороду є зараз. Розповіді про СКЛАДНІ решение, серйозні Життєві ситуации, Кумедні епізоді, а такоже безліч практичних порад - усе це поможет молодим кар'єрісткам НЕ боятися делать помилки и йти вперед, а досвідченім - проаналізуваті власний шлях и по-новому подивитись на всі свои перемоги та поразка.

Купити книгу «Право на помилки. 25 успішніх жінок розповідають про ті , чого їх навчу Власні помилки» Джессіка Бекол в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Право на помилки. 25 успішніх жінок розповідають про ті , чого їх навчу Власні помилки" (Джессіка Бекол) з ISBN 978-966-97639-8-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Mistakes I Made at Work
Перекладач
Ілона Віннічук
Художник
Редактор
Анастасія Копівська
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
272
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джессіка Бекол

Рецензії на книгу «Право на помилки . 25 успішніх жінок розповідають про ті , чого їх навчу Власні помилки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами