Компас сердца. История о том, как обычный мальчик стал великим хирургом, разгадав тайны мозга и секреты сердца - Джеймс Доти (978-5-699-90126-5)

Компас сердца. История о том, как обычный мальчик стал великим хирургом, разгадав тайны мозга и секреты сердца - Джеймс Доти (978-5-699-90126-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 190
190 грн
  • ISBN: 978-5-699-90126-5
  • Код товару: 332666
Основні характеристики
Автор: Джеймс Доті
Назва оригіналу: Into the Magic Shop
Перекладач: Іван Чорний
Редактор: Н. Румянцева
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Компас серця. Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз» Джеймс Доті

Обстеживши перші сторінки книги Джеймса Доті, читач напевно подумає, що перед ним - чергові мемуари лікаря. І... помилиться. Ознайомившись з першими главами, читач вирішить, що перед ним - чергова мотиваційна книга, в якій розповідається, "як заробити мільйон". І... знову помилиться. Так, є в книзі і спогади про успішні операції на головному мозку, і практикум по візуалізації бажань, і історія бідного хлопчика з американського глушини, який отримав все, що захотів, включаючи горезвісний мільйон, а точніше десятки мільйонів. Але автор пішов набагато далі: він розповів, що робити в ситуації, коли заповітна мрія здійснилася, а щастя в житті так і не додалося. Прочитавши цю книгу, ви: - перш за все добре проведете час, адже історія хлопця з неблагополучної сім'ї, який став всесвітньо відомим лікарем, цікава сама по собі; - зможете освоїти і застосувати на практиці просту техніку виконання бажань, викладену детально і доступно; - зрозумієте, що заважає вашим мріям втілитися в реальність, а може, і усвідомлюєте, чого ж ви хочете насправді.

Купити книгу «Компас серця. Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз» Джеймс Доті в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Компас серця. Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз" (Джеймс Доті) з ISBN 978-5-699-90126-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Into the Magic Shop
Перекладач
Іван Чорний
Редактор
Н. Румянцева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеймс Доті

Рецензії на книгу «Компас серця . Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами