Компас сердца. История о том, как обычный мальчик стал великим хирургом, разгадав тайны мозга и секреты сердца - Джеймс Доти (978-617-7347-34-6)

Компас сердца. История о том, как обычный мальчик стал великим хирургом, разгадав тайны мозга и секреты сердца - Джеймс Доти (978-617-7347-34-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 190
190 грн
  • ISBN: 978-617-7347-34-6
  • Код товару: 326342
Основні характеристики
Автор: Джеймс Доті
Назва оригіналу: Into the Magic Shop
Перекладач: Іван Чорний
Редактор: Н. Румянцева , Н. Андрєєва
Мова: російська

Про книгу «Компас серця. Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз» Джеймс Доті

Джеймс Доті - знаменитий американський нейрохірург, доктор медичних наук, професор кафедри нейрохірургії в Стенфордському університеті, засновник і директор Центру досліджень і освіти в області співчуття і альтруїзму. Йому належить авторство книги "Компас серця. Історія про те, як звичайний хлопчик став великим хірургом, розгадавши таємниці мозку і секрети серця ", яка була вперше опублікована в лютому 2016 року. Вона потрапила в список бестселерів New York Times і була переведена на 19 іноземних мов. Також Джеймс Доті бере активну участь в добродійності, надаючи підтримку ряду благодійних організацій, таких як «Діти як миротворці», «Global Healing", "Тhe Pachamama Alliance" та ін. Він входить до складу Ради директорів некомерційних фондів "The Dalai Lama Foundation" і "Хартія Співчуття". Книга "Компас серця" ставитися до видавничої серії "Медицина без кордонів. Книги про тих, хто рятує життя ", в якій представлені такі світові бестселери як" Не нашкодь "і" Коли дихання розчиняється в повітрі ". Джеймс Доті ріс у бідній неблагополучної сім'ї з батьком-алкоголіком і паралізованою матір'ю. Сьогодні він всесвітньо відомий лікар, підприємець і філантроп. Одного разу він зустрів Рут, добру жінку, яка навчила його серії вправ і особливих практик. Вони допомогли йому полегшити страждання і виконати найзаповітніші бажання. Джеймс Доті продовжував використовувати техніки Рут, які привели його до незвичайних результатами. Він отримав те, що хотів - силу і багатство. Але незабаром усвідомив, що знехтував найважливішим уроком, якого вчила його Рут. Книга "Компас серця" розповідає про те, як ми можемо кардинально поміняти наше життя, спочатку змінивши свій погляд на взаємовідносини між мозком і серцем. "Компас серця" - це не чергові мемуари лікаря або мотиваційна книга для тих, хто хоче розбагатіти. Звичайно, ви знайдете тут спогади з лікарської практики і розповідь про життя бідного хлопчика з провінції, який зміг заробити не один мільйон. Але головне, ця історія про пошук себе, пізнання власної душі, нелегкий шлях людини до внутрішньої гармонії і щастя.

Купити книгу «Компас серця. Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз» Джеймс Доті в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Компас серця. Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз" (Джеймс Доті) з ISBN 978-617-7347-34-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Into the Magic Shop
Перекладач
Іван Чорний
Редактор
Н. Румянцева , Н. Андрєєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеймс Доті

Рецензії на книгу «Компас серця . Історія про те , як звичайний хлопчик став великим хірургом , розгадавши таємниці моз».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами