Уроки французской кулинарии. В 2-х частях. Часть 1 - Джулия Чайлд, Луизетт Бертоль, Симон Бек (978-5-00111-299-0)

Уроки французской кулинарии. В 2-х частях. Часть 1 - Джулия Чайлд, Луизетт Бертоль, Симон Бек (978-5-00111-299-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 1033
1 033 грн
  • ISBN: 978-5-00111-299-0
  • Код товару: 332441
Основні характеристики
Назва оригіналу: Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
Перекладач: Олена Селютина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Уроки французької кулінарії. У 2 - х частинах. Частина 1» Джулія Чайлд , Луізетта Бертоль , Симон Бек

Двотомник Джулії Чайлд - воістину унікальне видання. Перш за все тому, що присвячений саме навчання і з його допомогою дійсно можна навчитися готувати по-французьки. У книзі ви знайдете все те, чого ніколи не знайти ні в одному з найпривабливіших і барвистих збірників рецептів: який посуд вибрати (і як, власне, вона виглядає), як саме і якими ножами нарізати інгредієнти (і що на практиці означає той чи інший спосіб нарізки), як смажити, бланшувати, маринувати (і навіщо це потрібно), як покласти продукт на сковороду (в каструлю, форму і т. д.), щоб він не підгорів і приготувався самим апетитним чином, і багато-багато іншого. У першому томі розказано про приготуванні соусів і супів, страв з яєць і всіляких закусок, в тому числі коктейльних, риби, м'яса, птиці, овочевих страв і салатів, а також дивовижних десертів, в тому числі тістечок і тортів. Докладні покрокові рецепти забезпечені наочними пояснюють малюнками. Більшість рецептів дано з варіаціями, які можна пристосувати під харчові пристрасті сім'ї. До кожної страви додаються поради щодо вибору вина. З очевидних переваг даного видання слід особливо відзначити повне роз'яснення французької термінології і наявність детального покажчика.

Купити книгу «Уроки французької кулінарії. У 2 - х частинах. Частина 1» Джулія Чайлд , Луізетта Бертоль , Симон Бек в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Уроки французької кулінарії. У 2 - х частинах. Частина 1" (Джулія Чайлд , Луізетта Бертоль , Симон Бек) з ISBN 978-5-00111-299-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
Перекладач
Олена Селютина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
736
Формат
170x265 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джулія Чайлд , Луізетта Бертоль , Симон Бек

Рецензії на книгу «Уроки французької кулінарії . У 2 - х частинах . Частина 1 ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами