Китайское исследование. Результаты самого масштабного исследования связи питания и здоровья - Колин Кэмпбелл (978-5-00117-186-7)

Китайское исследование. Результаты самого масштабного исследования связи питания и здоровья - Колин Кэмпбелл (978-5-00117-186-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 368
368 грн
  • ISBN: 978-5-00117-186-7
  • Код товару: 331844
Основні характеристики
Назва оригіналу: The China Study. Starting Implication for Diet, Weight Los
Перекладач: Валентина Уразаева
Редактор: Ірина Миронова
Мова: російська

Про книгу «Китайське дослідження. Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я» Колін Кемпбелл

Про що ця книга Про вплив харчування на здоров'я. В основі книги лежить наймасштабніше в історії науки дослідження зв'язку між тим, що ми їмо і тим, чим ми хворіємо. Автор книги - найбільший світовий фахівець з біохімії - Колін Кемпбелл зробив ряд відкриттів, які змінили погляди на харчування мільйонів людей. Виявляється, продукти, якими ми старанно годуємо своїх дітей, вважаючи їх корисними, призводять до виникнення головних хвороб-убивць: раку, цукрового діабету та серцево-судинних захворювань. Ця книга для всіх, кого цікавить власне здоров'я і здоров'я своїх близьких, для тих, хто прагне до довгої і активного життя. фішки книги "Китайське дослідження" виникло після вивчення статистичних даних про смертність в 65 округах Китаю, які були зібрані з ініціативи прем'єра-міністра Чжоу Еньлай, вмираючого від раку. В ході цього дослідження було визначено понад 8000 значущих взаємозв'язків між харчуванням і хворобами. "Білки надавали настільки великий вплив, що ми могли стимулювати і припиняти розвиток раку, просто змінюючи рівень їх споживання", - один з ключових висновків автора. У книзі сотні посилань на наукові публікації інших дослідників, пояснюють, як зменшити ризик виникнення багатьох хвороб. Цікавий факт У 2010 році президент США Білл Клінтон, розповідаючи, як він втратив близько 11 кг, послався на книгу China Study, до якої він звернувся для поліпшення свого здоров'я після операції на серці. Клінтон відмовився від молочних продуктів і зробив основними продуктами свого раціону бобові, овочі і фрукти з рідкісним включенням в нього риби. 6-е видання, перероблене.

Купити книгу «Китайське дослідження. Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я» Колін Кемпбелл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Китайське дослідження. Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я" (Колін Кемпбелл) з ISBN 978-5-00117-186-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The China Study. Starting Implication for Diet, Weight Los
Перекладач
Валентина Уразаева
Редактор
Ірина Миронова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.730
Автор
Колін Кемпбелл

Рецензії на книгу «Китайське дослідження . Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами