Китайское исследование. Результаты самого масштабного исследования связи питания и здоровья - Колин Кэмпбелл, Томас Кэмпбелл (978-5-00057-776-9)

Китайское исследование. Результаты самого масштабного исследования связи питания и здоровья - Колин Кэмпбелл, Томас Кэмпбелл (978-5-00057-776-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 368
368 грн
  • ISBN: 978-5-00057-776-9
  • Код товару: 315153
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 416
Формат: 70х90/16 (170х215 мм)
Вага: 0.730
Автор: Колін Кемпбелл , Томас Кемпбелл

Про книгу «Китайське дослідження. Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я» Колін Кемпбелл , Томас Кемпбелл

У вас в руках 3-е видання гучного в усьому світі бестселера, який в лічені місяці після виходу в світ російською мовою у видавництві "Манн, Іванов і Фербер" став популярним і в Росії. Представляємо вашій увазі скорочену версію книги, в якій зібрано все найцікавіше. Ця книга правдиво розповість вам про вплив харчування на здоров'я. В її основі лежить наймасштабніше в історії науки дослідження зв'язку між споживанням продуктів тваринного походження і рядом хронічних хвороб. Назва "Китайське дослідження" виникло завдяки вивченню статистичних даних про смертність від раку в 65 округах Китаю, які були зібрані з ініціативи китайського прем'єр-міністра Чжоу Еньлай, вмираючого від цієї хвороби. На зорі своєї кар'єри автор - доктор Колін Кемпбелл, найбільший світовий фахівець з біохімії - рекомендував пацієнтам їсти більше м'яса, молока і яєць. Це було очевидним наслідком його життя на фермі. В результаті більше 20 років досліджень Кемпбелл зробив ряд відкриттів, які змінили його погляди на харчування - як і погляди мільйонів людей, які прочитали цю книгу. Продукти, якими ми старанно годуємо своїх дітей, вважаючи їх корисними, призводять до виникнення головних хвороб-убивць: раку, цукрового діабету та серцево-судинних захворювань. "Білки в харчуванні надавали настільки великий вплив, що ми могли стимулювати і припиняти розвиток раку, просто змінюючи рівень їх споживання" - один з ключових висновків автора.

Купити книгу «Китайське дослідження. Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я» Колін Кемпбелл , Томас Кемпбелл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Китайське дослідження. Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я" (Колін Кемпбелл , Томас Кемпбелл) з ISBN 978-5-00057-776-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
416
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Вага
0.730
Автор
Колін Кемпбелл , Томас Кемпбелл

Рецензії на книгу «Китайське дослідження . Результати наймасштабнішого дослідження зв'язку харчування і здоров'я ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами