Твоя бизнес-модель. Системный подход к построению карьеры - Тим Кларк, Александр Остервальдер, Ив Пинье (978-5-9614-6553-2)

Твоя бизнес-модель. Системный подход к построению карьеры - Тим Кларк, Александр Остервальдер, Ив Пинье (978-5-9614-6553-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 512
512 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6553-2
  • Код товару: 331603
Основні характеристики
Назва оригіналу: Business Model You
Перекладач: М. Котельникова
Редактор: М. Савіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Твоя бізнес - модель. Системний підхід до побудови кар'єри» Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк

Книга про те, як знайти і побудувати ту бізнес-модель, яка зробить вас по-справжньому щасливим і закохає в вашу роботу. Автори пропонують швидкий і дієвий спосіб досягнення необхідної мети: будувати свою кар'єрну систему цінностей, грунтуючись на питаннях доходу і морального задоволення. Здається, що це складно? Книга переконає вас у зворотному! Чому книга гідна прочитання: -Мінімум теорії і цілий шквал практичних знань. -Папір, олівець і купу різнокольорових наклейок - все, що потрібно для побудови ефективної бізнес-моделі. -Наочність посібник по перетворенню дрібних ідей- "стікерів" в єдине полотно - цілісну систему кар'єри. -Теана моделей з самих різних сегментів бізнесу. Для кого ця книга: Для всіх тих, хто мріє швидко і без зайвих витрат реалізувати свої цілі. Буде корисна як починаючим підприємцям, так і бізнесменам з багаторічним досвідом.

Купити книгу «Твоя бізнес - модель. Системний підхід до побудови кар'єри» Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Твоя бізнес - модель. Системний підхід до побудови кар'єри" (Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк) з ISBN 978-5-9614-6553-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Business Model You
Перекладач
М. Котельникова
Редактор
М. Савіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
260
Формат
240х190 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.620
Автор
Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк

Рецензії на книгу «Твоя бізнес - модель . Системний підхід до побудови кар'єри ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами