Твоя бизнес-модель. Системный подход к построению карьеры - Тим Кларк, Александр Остервальдер, Ив Пинье (978-5-9614-4367-7)

Твоя бизнес-модель. Системный подход к построению карьеры - Тим Кларк, Александр Остервальдер, Ив Пинье (978-5-9614-4367-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 493
493 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4367-7
  • Код товару: 308855
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 258
Формат: 240х190 мм
Автор: Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк

Про книгу «Твоя бізнес - модель. Системний підхід до побудови кар'єри» Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк

Цитата "Знижуючи витрати, ви фактично збільшуєте дохід. Для цього потрібні лише внутрішня готовність, віра в себе - і правильна бізнес-модель ". Джет Барендрегт Про що книга Про те, як знайти і побудувати ту бізнес-модель, яка зробить вас по-справжньому щасливим і закохає в вашу роботу. Автори пропонують швидкий і дієвий спосіб досягнення необхідної мети: будувати свою кар'єрну систему цінностей, грунтуючись на питаннях доходу і морального задоволення. Здається, що це складно? Книга переконає вас у зворотному! Чому книга гідна прочитання Мінімум теорії і цілий шквал практичних знань. Папір, олівець і купу різнокольорових наклейок - все, що потрібно для побудови ефективної бізнес-моделі. Наочний посібник з перетворення дрібних ідей- "стікерів" в єдине полотно - цілісну систему кар'єри. Приклади моделей з самих різних сегментів бізнесу. Для кого ця книга Для всіх тих, хто мріє швидко і без зайвих витрат реалізувати свої цілі. Буде корисна як починаючим підприємцям, так і бізнесменам з багаторічним досвідом.

Купити книгу «Твоя бізнес - модель. Системний підхід до побудови кар'єри» Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Твоя бізнес - модель. Системний підхід до побудови кар'єри" (Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк) з ISBN 978-5-9614-4367-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
258
Формат
240х190 мм
Автор
Олександр Остервальдер , Ів Пинье , Тім Кларк

Рецензії на книгу «Твоя бізнес - модель . Системний підхід до побудови кар'єри ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами