Ментальный тренинг для выдающихся достижений. Путь к высоким результатам на примере скайдайвинга - Джон Дж. Дерозалиа (978-5-9573-3275-6)

Ментальный тренинг для выдающихся достижений. Путь к высоким результатам на примере скайдайвинга - Джон Дж. Дерозалиа (978-5-9573-3275-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3275-6
  • Код товару: 331426
Основні характеристики
Перекладач: Анна Гончарова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Ментальний тренінг для видатних досягнень. Шлях до високих результатів на прикладі скайдайвинга» Джон Дж. Дерозаліа

У своїй книзі Джон Дерозаліа, американський психотерапевт, захоплений парашутним спортом, на прикладі скайдайвинга розповідає про те, що таке ментальний тренінг і як використовувати можливості мозку для розширення горизонтів свого життя і досягнення дивовижних результатів. "Доктор Джон", як його називають в парашутному співтоваристві, пояснює, чому багатьом людям, що марить, наприклад, про схуднення і перманентно сидить на дієтах або виснажливим себе в спортзалі, так і не вдається досягти своєї мети, і чому велика частина планів завжди залишається нереалізованої, а також описує схему подолання подібних труднощів. Книга про те, як знайти в собі сміливість поринути в світ реалістичних мрій, ретельно продумати план їх здійснення і домогтися успіху в тому, що для вас важливо. Вона буде цікава всім, хто займається аматорським або професійним спортом, а також тим, хто хоче поліпшити будь-яку сферу свого життя. При правильному підході ця книга може змінити ваше життя і ваші спортивні досягнення. На початку книги Джон Дерозаліа описує, слідуючи якою схемою ми можемо привнести в своє життя важливі зміни і як діяльність мозку визначає наші рішення, наше минуле і наше майбутнє. Основна частина книги - ментальний тренінг. Його мета - змінити наше мислення таким чином, щоб життєві зміни були короткочасним ривком, виснажують сили, а послідовним процесом, що приносить задоволення. Джон Дерозаліа пропонує ретельно продуманий план реалізації будь-якій життєвій або спортивної мети, що включає аналіз ситуації та кілька десятків вправ, які допоможуть навчитися керувати своїми емоціями, підвищити усвідомленість, позбутися шкідливих психологічних шаблонів і поліпшити навички роботи в команді Для кого ця книга: Для тих, хто прагне до найвищих результатів - і в спорті, і в житті.

Купити книгу «Ментальний тренінг для видатних досягнень. Шлях до високих результатів на прикладі скайдайвинга» Джон Дж. Дерозаліа в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ментальний тренінг для видатних досягнень. Шлях до високих результатів на прикладі скайдайвинга" (Джон Дж. Дерозаліа) з ISBN 978-5-9573-3275-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Гончарова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Дж . Дерозаліа

Рецензії на книгу «Ментальний тренінг для видатних досягнень . Шлях до високих результатів на прикладі скайдайвинга ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами