Японская система продления жизни. Программа острова Окинава - Брэдли Дж. Уилкокс, Макото Судзуки, Д. Крэйг Уилкокс (978-5-386-10415-3)

Японская система продления жизни. Программа острова Окинава - Брэдли Дж. Уилкокс, Макото Судзуки, Д. Крэйг Уилкокс (978-5-386-10415-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 276
276 грн
  • ISBN: 978-5-386-10415-3
  • Код товару: 331122
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Okinawa Program
Перекладач: Е. Богданова
Редактор: Павло Костюк
Серія: Happy Life
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Японська система продовження життя. Програма острова Окінава» Бредлі Дж. Вілкокс , Д. Крейг Вілкокс , Макото Судзукі

Книга знайомить читачів з результатами 25-річного дослідження способу життя і стану здоров'я найбільш довгоживучих людей на Землі - жителів Окінави. Аналізуються причини їх довголіття і збереження здоров'я і бадьорості в глибокій старості, включаючи всі аспекти - від режиму харчування і фізичної активності до духовних устремлінь і соціальних контактов.Автори неодноразово підкреслюють, що загальні принципи життя на Окінаві доступні будь-якій людині. Пропонована ними програма дає можливість знайти власний шлях до довголіття і збереження здоров'я. У книзі міститься безліч рекомендацій з підтримки оптимальної ваги, застосування лікарських трав, наводяться рецепти здорових і смачних страв. Видання призначене для самого широкого кола читачів.

Купити книгу «Японська система продовження життя. Програма острова Окінава» Бредлі Дж. Вілкокс , Д. Крейг Вілкокс , Макото Судзукі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Японська система продовження життя. Програма острова Окінава" (Бредлі Дж. Вілкокс , Д. Крейг Вілкокс , Макото Судзукі) з ISBN 978-5-386-10415-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Okinawa Program
Перекладач
Е. Богданова
Редактор
Павло Костюк
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
544
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Бредлі Дж . Вілкокс , Д. Крейг Вілкокс , Макото Судзукі

Рецензії на книгу «Японська система продовження життя . Програма острова Окінава ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами