Камасутра для оратора. Десять глав о том, как получать и доставлять максимальное удовольствие, выступая публично - Радислав Гандапас (978-5-00117-055-6)

Камасутра для оратора. Десять глав о том, как получать и доставлять максимальное удовольствие, выступая публично - Радислав Гандапас (978-5-00117-055-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 370
370 грн
  • ISBN: 978-5-00117-055-6
  • Код товару: 329992
Основні характеристики
Редактор: Д. Денисова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Камасутра для оратора. Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви» Радислав Гандапас

Публічні виступи для багатьох те саме кошмарному сну. Проте більшості з нас регулярно доводиться виголошувати промови перед тією чи іншою аудиторією. Ми добиваємося прихильності слухачів, намагаємося сподобатися, спонукаємо зробити те, що нам потрібно: погодитися з нашою думкою, прийняти потрібне рішення... Вдалий виступ може змінити долю окремого проекту або хід історії, але крім цього вона повинна приносити задоволення і аудиторії, і самому оратору. Радислав Гандапас, іменитий російський бізнес-тренер, ділиться секретами зваблювання публіки. Читач навчиться керувати увагою слухачів, пригнічувати власну хвилювання, грамотно структурувати виступ і тримати зоровий контакт. Книга настійно рекомендується тим, хто реалізує себе в сферах, пов'язаних з частими виступами, і, безсумнівно, буде корисна кожному, хто хотів би перестати боятися говорити на публіці і почати насолоджуватися цим процесом.

Купити книгу «Камасутра для оратора. Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви» Радислав Гандапас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Камасутра для оратора. Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви" (Радислав Гандапас) з ISBN 978-5-00117-055-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Денисова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.420
Автор
Радислав Гандапас

Рецензії на книгу «Камасутра для оратора . Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами