Камасутра для оратора. Десять глав о том, как получать и доставлять максимальное удовольствие, выступая публично - Радислав Гандапас (978-5-00100-607-7)

Камасутра для оратора. Десять глав о том, как получать и доставлять максимальное удовольствие, выступая публично - Радислав Гандапас (978-5-00100-607-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 391
391 грн
  • ISBN: 978-5-00100-607-7
  • Код товару: 325704
Основні характеристики
Редактор: Д. Денисова , Т. Васильєва , Р. Болдінова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Камасутра для оратора. Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви» Радислав Гандапас

Публічні виступи для багатьох те саме кошмарному сну. Проте більшості з нас регулярно доводиться виголошувати промови перед тією чи іншою аудиторією. Ми добиваємося прихильності слухачів, намагаємося сподобатися, спонукаємо зробити те, що нам потрібно: погодитися з нашою думкою, прийняти потрібне рішення... Вдалий виступ може змінити долю окремого проекту або хід історії, але крім цього вона повинна приносити задоволення і аудиторії, і самому оратору. Радислав Гандапас, іменитий російський бізнес-тренер, ділиться секретами зваблювання публіки. Читач навчиться керувати увагою слухачів, пригнічувати власну хвилювання, грамотно структурувати виступ і тримати зоровий контакт. Книга настійно рекомендується тим, хто реалізує себе в сферах, пов'язаних з частими виступами, і, безсумнівно, буде корисна кожному, хто хотів би перестати боятися говорити на публіці і почати насолоджуватися цим процесом.

Купити книгу «Камасутра для оратора. Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви» Радислав Гандапас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Камасутра для оратора. Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви" (Радислав Гандапас) з ISBN 978-5-00100-607-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Денисова , Т. Васильєва , Р. Болдінова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.420
Автор
Радислав Гандапас

Рецензії на книгу «Камасутра для оратора . Десять глав про те , як отримувати і доставляти максимальне задоволення , ви».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами