Современные дети и их несовременные родители, или О том, в чем так непросто признаться - Ирина Млодик (978-5-98563-487-7)

Современные дети и их несовременные родители, или О том, в чем так непросто признаться - Ирина Млодик (978-5-98563-487-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 184
184 грн
  • ISBN: 978-5-98563-487-7
  • Код товару: 328141
Основні характеристики
Редактор: Е. Войналович
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися» Ірина Млодик

Наші відносини з дітьми в точності копіюють відносини з нашим "внутрішньою дитиною", які, в свою чергу, повторюють модель відносини дорослих до нас, коли ми самі були дітьми. І якщо батьки за часів свого дитинства не прожили адекватно якийсь вік, не вирішили якусь важливу вікову завдання, то і своїм дітям з великою часткою ймовірності вони не дозволять зробити це... Якщо, звичайно, не займуться самоисследованием і не пропрацюють то, що з якихось причин їм не вдалося зробити в свій час. Книга саме про етом.Псіхологіческую частина доповнює художній розповідь, який ведеться від імені дитини і дає можливість уявити, що він міг би розповісти дорослим, якби вмів висловлювати свої думки. Видання буде цікавим і батькам, і виросли дітям, які намагаються розібратися в своєму житті.

Купити книгу «Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися» Ірина Млодик в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися" (Ірина Млодик) з ISBN 978-5-98563-487-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Войналович
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
232
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ірина Млодик

Рецензії на книгу «Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами