Современные дети и их несовременные родители, или О том, в чем так непросто признаться - Ирина Млодик (978-5-98563-325-2)

Современные дети и их несовременные родители, или О том, в чем так непросто признаться - Ирина Млодик (978-5-98563-325-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 145
145 грн
  • ISBN: 978-5-98563-325-2
  • Код товару: 303520
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 232

Про книгу «Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися» Ірина Млодик

Наші відносини з дітьми в точності копіюють відносини з нашим «внутрішньою дитиною», які, в свою чергу, повторюють модель відносини дорослих до нас, коли ми самі були дітьми. І якщо батьки за часів свого дитинства не прожили адекватно якийсь вік, не вирішили якусь важливу вікову завдання, то і своїм дітям з великою часткою ймовірності вони не дозволять зробити це... Якщо, звичайно, не займуться самоисследованием і не пропрацюють то, що з якихось причин їм не вдалося зробити в свій час. Книга саме про це. Психологічну частину доповнює художній розповідь, який ведеться від імені дитини і дає можливість уявити, що він міг би розповісти дорослим, якби вмів висловлювати свої думки. Видання буде цікавим і батькам, і виросли дітям, які намагаються розібратися в своєму житті.

Купити книгу «Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися» Ірина Млодик в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися" (Ірина Млодик) з ISBN 978-5-98563-325-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
232
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ірина Млодик

Рецензії на книгу «Сучасні діти і їх несучасні батьки , або Про те , в чому так непросто зізнатися ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами