Быть начальником — это нормально. Пошаговый план, который поможет вам стать тем менеджером, в котором нуждается ваша команда - Брюс Тулган (978-5-00100-501-8)

Быть начальником — это нормально. Пошаговый план, который поможет вам стать тем менеджером, в котором нуждается ваша команда - Брюс Тулган (978-5-00100-501-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 389
389 грн
  • ISBN: 978-5-00100-501-8
  • Код товару: 327759
Основні характеристики
Автор: Брюс Тулган
Назва оригіналу: It's Okay to Be the Boss
Перекладач: Павло Миронов
Редактор: Ксенія Вострухін , Анна Санникова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Бути начальником - це нормально. Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п» Брюс Тулган

Настільна книга менеджера будь-якого рівня з величезною кількістю прикладів з практики. Ви відчуваєте, що вам не вистачає часу на управління своїми підлеглими? Чи є у вас співробітники, яких ви боїтеся втратити, і розумієте, що ніяк не можете собі цього дозволити? Чи мрієте ви про те, щоб краще контролювати роботу підлеглих, але не знаєте, як цього домогтися? Більшість менеджерів залишають своїх співробітників «один на один» з роботою, втручаючись в справу тільки тоді, коли спливають проблеми. Вони уникають порочного, на їхню думку, «мікроменеджменту» і не знаходять часу на кожного співробітника. Природно, у таких менеджерів завжди з'являються проблеми, на вирішення яких і йде велика частина часу. Це породжує нові проблеми, які можуть збиратися, як снігова куля. У своїй головній книзі Брюс Тулган зачіпає ключову проблему сучасних управлінців - епідемію «недоменеджмента» - і пропонує конкретні кроки, які допоможуть вам стати сильним менеджером, який: Чітко озвучує свої очікування співробітникам; Регулярно отримує і аналізує зворотній зв'язок; Вчасно виправляє помилки підлеглих; І ще швидше винагороджує їх за успіхи.

Купити книгу «Бути начальником - це нормально. Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п» Брюс Тулган в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бути начальником - це нормально. Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п" (Брюс Тулган) з ISBN 978-5-00100-501-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
It's Okay to Be the Boss
Перекладач
Павло Миронов
Редактор
Ксенія Вострухін , Анна Санникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.370
Автор
Брюс Тулган

Рецензії на книгу «Бути начальником - це нормально . Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами