Быть начальником – это нормально. Пошаговый план, который поможет вам стать тем менеджером, в котором нуждается ваша команда - Брюс Тулган (978-5-00057-809-4)

Быть начальником – это нормально. Пошаговый план, который поможет вам стать тем менеджером, в котором нуждается ваша команда - Брюс Тулган (978-5-00057-809-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 389
389 грн
  • ISBN: 978-5-00057-809-4
  • Код товару: 321158
Основні характеристики
Автор: Брюс Тулган
Назва оригіналу: It's Okay to Be the Boss
Перекладач: Павло Миронов
Редактор: Анна Санникова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Бути начальником - це нормально. Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п» Брюс Тулган

Книга всесвітньо відомого фахівця в сфері менеджменту та корпоративного навчання Брюса Тулган, адресована представникам всіх рівнів середньої ланки. Велика кількість прикладів з практики і власний досвід - основа роботи автора, який пропонує конкретні методи для професійного зростання в області менеджменту. Серед безлічі тем і питань, які для читача розбирає містер Тулган, виділяються такі: - Чи відчуваєте ви дефіцит часу на виробничу зв'язок з підлеглими? - Чи боїтеся ви втратити певних працівників? - Чи прагнете ви до вдосконалення роботи підлеглих і чи є в цьому питанні труднощі? Серед частих, на думку автора, професійних "недоробок" менеджера, виділяється ситуація в якій роботодавець залишає співробітника "один на один" і відновлює виробничу зв'язок лише при виникненні проблем. Саме тому Брюс Тулган, щоб уникнути "недоменеджмента", радить сучасним управлінцям дотримуватися таких правил: - Виразність в оголошенні співробітнику своїх власних виробничих очікувань; - Регулярність професійної зв'язку роботодавця і співробітників; - Своєчасність виявлення та виправлення робочих помилок.

Купити книгу «Бути начальником - це нормально. Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п» Брюс Тулган в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бути начальником - це нормально. Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п" (Брюс Тулган) з ISBN 978-5-00057-809-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
It's Okay to Be the Boss
Перекладач
Павло Миронов
Редактор
Анна Санникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.370
Автор
Брюс Тулган

Рецензії на книгу «Бути начальником - це нормально . Покроковий план , який допоможе вам стати тим менеджером , якого п».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами