От индоевропейцев к славянам. Происхождение славян в контексте индоевропейской истории - Алексей Виноградов (978-5-91678-374-2)

От индоевропейцев к славянам. Происхождение славян в контексте индоевропейской истории - Алексей Виноградов (978-5-91678-374-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 259
259 грн
  • ISBN: 978-5-91678-374-2
  • Код товару: 326287
Основні характеристики
Редактор: А. Родіонов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Від індоєвропейців до слов'ян. Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії» Олексій Виноградов

Слов'яни - найбільша етномовні спільність Європи і при цьому найзагадковіша. Ще в середні віки вчений світ задавався питанням, звідки прийшли або, точніше, увірвалися в межі греко-римської цивілізації ці невідомі варвари, які посіли гігантські простори між Чорним і Білим морями. Відповідей давалося безліч, але вони, як правило, суперечили один одному, фактами, а часто і здоровому глузду. Багато авторитетних істориків минулого взагалі вважали завдання пошуку слов'янської прабатьківщини нездійсненним. Кандидат історичних наук Олексій Виноградов пропонує свою оригінальну і вельми сміливу версію етногенетичних подій, що призвели до появи на світовій сцені слов'янських народів, - версію, яка спирається як на стародавні та середньовічні джерела, так і на останні відкриття археології, досягнення антропології, лінгвістики, кліматології, палеогеографії та інших наук.

Купити книгу «Від індоєвропейців до слов'ян. Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії» Олексій Виноградов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від індоєвропейців до слов'ян. Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії" (Олексій Виноградов) з ISBN 978-5-91678-374-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Родіонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олексій Виноградов

Рецензії на книгу «Від індоєвропейців до слов'ян . Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами