От индоевропейцев к славянам. Происхождение славян в контексте индоевропейской истории - Алексей Виноградов (978-5-91678-316-2)

От индоевропейцев к славянам. Происхождение славян в контексте индоевропейской истории - Алексей Виноградов (978-5-91678-316-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 259
259 грн
  • ISBN: 978-5-91678-316-2
  • Код товару: 321868
Основні характеристики
Редактор: А. Родіонов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Від індоєвропейців до слов'ян. Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії» Олексій Виноградов

Одна з найбільш великих етномовних спільнот європейської частини материка залишається і сьогодні найбільш загадковою. Уже в епоху середньовіччя вчені почали робити перші спроби розгадки походження слов'ян. Висунуті версії руйнувалися через явних протиріч. У своїх працях багато іменитих історики відверто називали завдання пошуку істиною батьківщини слов'ян нерозв'язною. Автор цієї книги, з опорою на останні дані досліджень археологів і антропологів, пропонує принципово новий погляд на етногенетичні події, що призвели до утворення спільності слов'янських народів. Але кому-то ця версія може видатися фантастичною.

Купити книгу «Від індоєвропейців до слов'ян. Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії» Олексій Виноградов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від індоєвропейців до слов'ян. Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії" (Олексій Виноградов) з ISBN 978-5-91678-316-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Родіонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олексій Виноградов

Рецензії на книгу «Від індоєвропейців до слов'ян . Походження слов'ян в контексті індоєвропейської історії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами