Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах - Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль (978-617-679-342-7)

Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах - Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль (978-617-679-342-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 165
165 грн
  • ISBN: 978-617-679-342-7
  • Код товару: 325830
Основні характеристики
Редактор: Ольга Горба
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: українська

Про книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3 , 4 класах» Андрусяк Іван , Ірен Роздобудько , Малкович Іван , Мар'яна Савка , Сашко Дерманській , Юлія Смаль

Посилаючися на віслів, что література є дзеркалом годині, укладачі "Хрестоматії сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах" запрошуються молодших школярів разом з доросли занурітіся в світ подій и персонажів, Які придумали або описали сучасні письменники, поети и композитори України. У підручніку відомі діячі мистецтва и літератури звертають до дітей з короткими розповідямі про себе, згадують свои дитячі мрії, діляться враженнями про Перші прочітані книжки. У Віршах, оповіданнях и даже в п'єсах діють Різні персонажі, розказані Різні історії, читаючи Які можна від душі посміятіся або трошки засумуваті, но все одно дізнатіся багато нового, цікавого і корисне, отріматі ВІДПОВІДІ на много запитань. Например, чому жабі не живуть у морі, і чому поросята НЕ всі бувають брудні, що робити, щоб з Чакалка зав'язати дружбу, и, даже, як зрозуміті ціх хлопців.

Купити книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3 , 4 класах» Андрусяк Іван , Ірен Роздобудько , Малкович Іван , Мар'яна Савка , Сашко Дерманській , Юлія Смаль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3 , 4 класах" (Андрусяк Іван , Ірен Роздобудько , Малкович Іван , Мар'яна Савка , Сашко Дерманській , Юлія Смаль) з ISBN 978-617-679-342-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Горба
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Андрусяк Іван , Ірен Роздобудько , Малкович Іван , Мар'яна Савка , Сашко Дерманській , Юлія Смаль

Рецензії на книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3 , 4 класах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами