Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах - Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль (978-617-679-342-7)

Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах - Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль (978-617-679-342-7)

Нет в продаже
Нет в продаже 165
165 грн
  • ISBN: 978-617-679-342-7
  • Код товара: 325830
Основные характеристики
Редактор: Ольга Горба
Возрастная категория: для младшего школьного возраста
Язык: украинский

О книге «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах» Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль

Посилаючись на вислів, що література є дзеркалом часу, укладачі ”Хрестоматії сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах” запрошують молодших школярів разом з дорослими зануритися в світ подій і персонажів, які придумали або описали сучасні письменники, поети і композитори України. У підручнику відомі діячі мистецтва і літератури звертаються до дітей з короткими розповідями про себе, згадують свої дитячі мрії, діляться враженнями про перші прочитані книжки. У віршах, оповіданнях і навіть в п’єсах діють різні персонажі, розказані різні історії, читаючи які можна від душі посміятися або трошки засумувати, але все одно дізнатися багато нового, цікавого і корисного, отримати відповіді на багато запитань. Наприклад, чому жаби не живуть у морі, і чому поросята не всі бувають брудні, що робити, щоб з Чакалкою зав’язати дружбу, і, навіть, як зрозуміти цих хлопців.

Купить книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах» Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах" (Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль) с ISBN 978-617-679-342-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Горба
Возрастная категория
для младшего школьного возраста
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
192
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Иллюстрации
цветные
Автор
Андрусяк Іван, Мар’яна Савка, Сашко Дерманський, Малкович Іван, Ірен Роздобудько, Юлія Смаль

Рецензии на книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями